AirTrack Factory

AirTrack Factory

Ontwikkeld met experts. Getest door de sterksten. Geliefd bij de profs. Beschikbaar voor iedereen.

Ongeveer tien jaar geleden is AirTrack Factory samen gaan werken met Ultimateinstability om nieuwe en zeer uitzonderlijke fitness- en vitaliteitstoestellen te creëren. Wanneer deze trainingszakken gevuld zijn met water en lucht, zullen ze de onbalans in elke beweging vergroten. Constante correcties helpen de spieren te versterken die anders zouden worden genegeerd.

In de loop der jaren is deze nieuwe manier van trainen niet onopgemerkt gebleven. De Navy seals, het Britse nationale rugbyteam, Ajax FC, het Nederlandse honkbalteam en nog veel meer zijn met deze uitrusting gaan trainen. Tegenwoordig slaan AirTrack Factory en Ultimateinstability de handen ineen om dit materiaal naar de massa te brengen. We zijn klaar voor het volgende element. En ben jij dat ook?

Alle producten van Airtrack Factory worden gratis verzonden!

Sorteer op
HYDROVEST TRANSPARANT
Vanaf € 245,00
ULTIMATEINSTABILITY HYDROVEST
Speciale prijs € 245,00 Normale prijs € 295,24

2 producten

per pagina

De unieke mogelijkheden van de Airtrack Factory Aquabag & Aquaball

De Airtrack Factory Aquabag en Aquaball zijn revolutionaire trainingsproducten die op een geheel nieuwe manier trainen mogelijk maken. Beide producten zijn speciaal ontworpen voor een intensieve en uitdagende workout.

Aquabag: Verbeter je coördinatie en kracht

De Aquabag is een opblaasbare zak die zorgt voor extra weerstand tijdens het trainen. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de zak onvoorspelbaar beweegt en daarmee je coördinatie en kracht verbetert.

Aquaball: Boost je explosieve kracht

De Aquaball is een opblaasbare bal die perfect is voor het verbeteren van explosieve kracht. Door het gebruik van deze bal tijdens oefeningen, worden je spieren extra uitgedaagd en versterkt.

Airtrack Factory - Kwaliteit & duurzaamheid

Beide producten van Airtrack Factory zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn daardoor zeer duurzaam. Je kunt er dan ook op rekenen dat ze jaren meegaan en jouw training naar een hoger niveau tillen.

Bestel vandaag nog jouw Airtrack Factory

Maak nu gebruik van de unieke mogelijkheden van de Airtrack Factory Aquabag en Aquaball en bestel vandaag nog jouw exemplaar bij Meijers met gratis verzending. Ontdek de voordelen van Ultimateinstability en ervaar de verbeteringen in jouw training.