Stick Mobility

Stick Mobility

MOBILITEIT. STABILITEIT. KRACHT.
Stick Mobility combineert gewrichtsmobilisatie, krachttraining en diepe fasciale stretching om sportprestaties te vergroten, het risico op blessures te verminderen en herstel te versnellen.

Sorteer op
Stick Mobility 4 footer - 1,22 m
€ 75,37
Stick Mobility 5 footer - 1,52 m
€ 91,00
Stick Mobility 6 footer - 1,83 m
€ 102,50
Stick Mobility 7 footer - 2,13 m
€ 114,50
Stick Mobility bundel 6ft 6ft 4ft
Speciale prijs € 252,00 Normale prijs € 280,00
Stick Mobility bundel 7ft 7ft 5ft
Speciale prijs € 288,00 Normale prijs € 320,00
Stick Mobility Heavy Duty 6 footer - 1,83 m
€ 148,50
Stick Mobility Heavy Duty 7 footer - 2,13 m
€ 160,00
Stick Mobility Heavy Duty 8 footer - 2,44 m

9 producten

per pagina

Verbeter Je Mobiliteit met Stick Mobility 

Wil je je mobiliteit verbeteren en sterker worden? Stick Mobility is de sleutel tot het bereiken van een betere lichaamsbeweging, kracht en flexibiliteit. In deze gids ontdek je alles wat je moet weten over Stick Mobility en hoe het je kan helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Wat is Stick Mobility?
Stick Mobility is een trainingsmethode die gebruikmaakt van flexibele, lange staven om mobiliteitsoefeningen uit te voeren. De staven variëren in lengte en flexibiliteit, en kunnen worden aangepast aan jouw individuele behoeften. Door middel van verschillende oefeningen en bewegingspatronen, helpt Stick Mobility om je gewrichten te mobiliseren en je spieren te versterken.

Voordelen van Stick Mobility:
1. Verbeterde mobiliteit: Door regelmatig Stick Mobility-oefeningen te doen, vergroot je de bewegingsvrijheid van je gewrichten. Dit helpt bij het verminderen van pijn en stijfheid, en verbetert je algehele bewegingsbereik.

2. Verhoogde spierkracht: De oefeningen met Stick Mobility zorgen voor een actieve betrokkenheid van je spieren. Dit helpt bij het opbouwen van kracht in je hele lichaam, vooral in de kern- en stabiliserende spieren.

3. Betere lichaamshouding: Stick Mobility-oefeningen richten zich op het verbeteren van de lichaamshouding en het creëren van een goede uitlijning. Dit kan rugpijn verminderen en de prestaties verbeteren in andere fysieke activiteiten.

4. Verhoogde functionele fitheid: Door Stick Mobility in je trainingsschema op te nemen, verbeter je je algehele functionele fitheid. Je wordt beter in dagelijkse bewegingen en activiteiten, en bent minder vatbaar voor blessures.

Hoe Stick Mobility te integreren:
Stick Mobility kan worden geïntegreerd in verschillende trainingsregimes en disciplines, zoals krachttraining, yoga en revalidatie. Het is ook geschikt voor alle fitnessniveaus, van beginners tot gevorderde sporters.

Stick Mobility is een effectieve trainingsmethode die je mobiliteit verbetert, spierkracht opbouwt en je helpt bij het bereiken van je fitnessdoelen. Door regelmatig Stick Mobility-oefeningen in je trainingsroutine op te nemen, kun je de voordelen ervaren en genieten van een sterker en beweeglijker lichaam. Aarzel niet om Stick Mobility te proberen en ontdek zelf de positieve impact die het kan hebben op je algehele gezondheid en welzijn.