Zwangerschap

 

Het ideale kussen voor en na de zwangerschap

Het comfort van Form Fix maakt het kussen ideaal voor zowel voor als na de zwangerschap. Uit ervaring weten wij dat mensen er vaak jarenlang plezier aan beleven. Om te beginnen als zwangerschapskussen om het ongemak in de laatste maanden van de zwangerschap te verlichten. Daarna als voedingskussen om intiem en ontspannen de baby te voeden. En vervolgens wordt het kussen vaak nog gebruikt als 'relaxkussen' of met Sit Fix omgetoverd tot een multifunctioneel poefje.

Kort samengevat:


FORM FIX VOOR 'MOMS TO BE'

Tijdens de zwangerschap heeft de wervelkolom het vaak zwaar te verduren. Ontspannen zitten en liggen kan, met name tijdens de laatste maanden ongemakkelijk zijn. Form Fix biedt dan als zwangerschapskussen uitkomst en ondersteunt je rug of buik.

 

FORM FIX VOOR QUALITY TIME

En als de baby er dan eindelijk is, kun je ontspannen voeden met het Form Fix voedingskussen. Zeker als de baby wat zwaarder wordt is het heerlijk om je armen te laten rusten op het kussen. Of 's nachts in bed samen ontspannen genieten.

 

FORM FIX EN SIT FIX OM TE CHILLEN

Baby’s worden groter en ook dan ondersteunt Form Fix. Bij het leren zitten als steuntje in de rug, bij het spelen of in de box. En als dat allemaal niet meer nodig is, maak je in een handomdraai een poefje van je Form Fix met een apart verkrijgbare Sit Fix hoes. Zo is je Form Fix kussen een investering in comfort en kwaliteit die jaren meegaat!

 

Sorteer op
Serola Bekkenband
Vanaf € 44,95

1 product

per pagina