Even geduld...

Verder winkelenNaar kassa en afrekenen

Toegevoegd aan mandje:

{{var product.name}}

Nieuwe Producten

3 Artikel(en)

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Hand-vingertrainer compleet

€ 50,15
Sku: 296200

Train handen, vingers of pols met deze complete set.


Dankzij de 6 meegeleverde vellen kun je de weerstand eenvoudig variëren. Plaats een vel tussen de ringen en je kunt beginnen.

Op voorraad

Nu besteld, overmorgen al in huis!

Beschikbaarheid: In voorraad

Product omschrijving
Productbeschrijving

Heb je hand- of polsklachten, ben je aan het revalideren na een operatie aan hand- of pols?

Dan biedt de Thera-Band hand-vingertrainer de ideale weerstandsprogressie. Verbeter kracht en mobiliteit van je hand,vinger en duim stapsgewijs.

De lichtste weerstand is ideaal voor post-operatieve revalidatie en je kunt stapsgewijs de weerstand verhogen door steeds een nieuw vel tussen de ringen te plaatsen.

Dankzij de 6 meegeleverde vellen, kun je de weerstand steeds aanpassen.

Hand-Vinger trainer

Met de handvinger trainer kun je eenvoudig progressieve extensie oefeningen doen, die je met traditionele putty niet kunt doen. Bovendien kun je alle functionele vinger oefeningen doen verzwaard met elastische weerstand, inclusief knijpen, grijpen en oppositie van de duim.

De hand-vinger trainer bestaat uit twee plastic ringen die over elkaar heen vast gezet kunnen worden. De vellen met elastische weerstand kunnen hier tussen geklemd worden. De weerstand van de mee geleverde 6 vellen, is volgens de zelfde kleurcodering opgebouwd als alle andere Thera-Band producten. Van extra licht, tot extra zwaar. Dankzij de meer dan 60 gaatjes, kun je zeer veel oefeningen doen. Zowel kracht oefeningen als oefeningen voor het verbeteren van de range of motion. Maar ook progressieve extensie van de hand en pols. Elke set wordt geleverd inclusief een handleiding met een aantal voorbeeld oefeningen. Navul sets met 6 vellen per kleur zijn ook verkrijgbaar.

Aanvullende informatie
Aanvullende Informatie
INHOUD VERPAKKING Dit product bevat 6 vellen die u kunt gebruiken voor de thera-band hand/vinger trainer en is inclusief de twee fixeerringen. De Thera-Band hand/vingertrainer biedt een ideale weerstandsprogressie voor revalidatie na een medische ingreep.
GEWICHT 0,50 kg
EAN 0087453262001
MERK TheraBand

Product reviews