Even geduld...

Verder winkelenNaar kassa en afrekenen

Toegevoegd aan mandje:

{{var product.name}}

Nieuwe Producten

3 Artikel(en)

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

STROOPS FUNCTIONAL PERFORMANCE TRAINING

Maak kennis met Functional Performance Training en leer deze principes toe te passen op sporters van elk niveau, van recreant tot topsporters. In de filosofie van Stroops geldt: ‘Everybody is an athlete’. Begrippen als Power, Speed, Agility en Quickness (SAQ) zijn niet voorbehouden aan topsporters: het zijn fundamentele bewegingsvaardigheden voor iedere sporter om te komen tot een verbetering van prestaties in elke tak van sport of in het dagelijks leven.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de nieuwste trainingsmethodes en -materialen die ook door top clubs worden gebruikt om prestaties te optimaliseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Stroops Slastix tubing (Sleeved Elastics) beschermd door een nylon hoes, waardoor trainen met elastische weerstand veiliger en effectiever wordt. De Slastix wordt gecombineerd met verschillende accessoires, zoals, harnas, biceps straps, riem of Fit-Stik voor het trainen van acceleratie, rotatiekracht, speed en power.

- De principes van Performance Training toepassen in training voor sporters op elk niveau.
- Slastix Tubing Technology: ervaar de meerwaarde van elastische weerstandstraining t.o.v. traditionele weerstandstraining.
- Combineer de verschillende accessoires en stel een Performance Training samen gericht op Speed, Agility & Quickness, Lateral Movement en Power.

DATA
Op het moment is er geen Stroops opleiding gepland.

TIJD
10.00-16.00 uur 

KOSTEN
€ 150,00 | Inclusief manual, poster en toegang tot work-out in de Core Power App. 

LOCATIE
Core Power Training Center
Havenweg 8
6101 AB Echt
 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent de Stroops Performance Training
Volg MEIJERS op Facebook en / of meld je aan voor de nieuwsbrief.

De Stroops Performance Training is toegankelijk voor (fitness)trainers, coaches, (sport)fysiotherapeuten, personal trainers en geïnteresseerden. Er wordt uitgegaan van een basiskennis in anatomie, fysiologie en trainingsleer.

 

Stroops Performance Training

Inschrijven voor de Stroops Performance Training is mogelijk via onderstaand inschrijfformulier of via [email protected]

Inschrijfformulier

* Vereiste velden