Even geduld...

Verder winkelenNaar kassa en afrekenen

Toegevoegd aan mandje:

{{var product.name}}

Nieuwe Producten

3 Artikel(en)

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

AB CARVER PRO

€ 44,90
Sku: 830115

De Perfect Push Ab-Carver Pro maakt gebruik van kinetische energie. Hierdoor geeft het wiel weerstand wanneer het weggerold wordt en biedt het ondersteuning op de weg terug. 
√ kinetische energie
√ extra breed wiel
√ comfortabele handgrepen
√ comfortabel kussen voor de knieën

Op voorraad

Nu besteld, morgen al in huis!

Beschikbaarheid: In voorraad

Product omschrijving
Productbeschrijving

De Perfect Ab Carver Pro maakt gebruik van kinetische energie. Hierdoor geeft het wiel weerstand wanneer het weggerold wordt en biedt het ondersteuning op de weg terug. Het wiel is extra breed, wat zorgt voor meer stabiliteit. Het gebruik van de Ab Carver Pro zorgt voor sterkere buikspieren en gespierde armen.

De Ab Carver Pro is een wiel dat gebruikt kan worden voor het trainen van de buikspieren en armen. Het wiel is voorzien van twee comfortabele handgrepen. Door de knieën op de grond te plaatsen en het wiel vooruit te rollen, ontstaat er weerstand en worden de spieren geactiveerd. Door weer terug te rollen, ondersteund het wiel in de bewegingen.

De handgrepen van de Ab Carver Pro zijn ergonomisch gevormd en hebben een comfortabele grip. Door het stroeve materiaal glijden de handen niet weg en blijft het wiel stabiel. De Perfect Ab Carver Pro wordt geleverd met een comfortabel kussen voor de knieën. Door dit foamkussen is het makkelijker om voor langere tijd op de knieën op een harde vloer te zitten.

Aanvullende informatie
Aanvullende Informatie
GEWICHT 2,40 kg
EAN 3700006311076
MERK Perfect Fitness
diameter 0

Productvideo

Product reviews