Functional Training Day

De Functional Training Day bestaat uit twee workshops: Movement Preparation & Loaded Movement Training. Tijdens deze dag geven we diverse kortingen op trainingsmaterialen en zijn er speciale acties.

DATA
vrijdag 24 september 2021
zaterdag 30 oktober 2021
10:00 - 15:00 uur

KOSTEN
€ 90,- p.p. incl. BTW inclusief goed gevulde MEIJERS goodiebag
€ 15,- lunchpakket (optioneel)

SCHEMA
09:00 inloop
10:00 workshop I: movement preparation
12:00 lunch
13:00 workshop II: loaded movement training
15:00 uitloop

LOCATIE
Core Power Center
Havenweg 8
6101 AB Echt

TRAINER 
Jaap Bijsterbosch

 

WORKSHOP I: MOVEMENT PREPARATION
Een goed begin is MEER DAN het halve werk, haal ALLES uit je trainingen met DE JUISTE “Movement Preparation”.

“Movement Preparation” zorgt ervoor dat je HELE LICHAAM wordt voorbereid op dat wat gaat komen. Beweeg in verschillende patronen om zo je zenuwstelsel en spieren te activeren. Dit verhoogt de circulatie van je bloed waardoor zuurstof en voedingsrijk bloed naar de JUISTE PLEKKEN wordt verplaatst. Ontdek in deze workshop de unieke mogelijkheden van Stick Mobility, TriggerPoint en Rocktape. OPTIMALISEER je range of motion, gewrichtsmobilisatie, spieractivatie, coördinatie en lichaamsbewustzijn om zo DE BESTE basis te leggen voor IEDERE beweging.

√ LEER DE BESTE STRATEGIE EN OPBOUW VAN OEFENINGEN TOT AAN JOUW MAXIMAAL PRESTATIENIVEAU.

√ MOVEMENT PREP IS YOUR START FOR SUCCESS.

WORKSHOP II: LOADED MOVEMENT TRAINING
“Loaded Movement Training” combineert taak-georiënteerde bewegingen met weerstands- of krachttraining. Door het bewegen van je lichaam in veel verschillende richtingen met externe belasting word je behendiger en krachtiger, wat je ook in het dagelijks leven of tijdens het sporten zal ervaren. Binnen dit concept zijn ontelbare mogelijkheden qua tools toe te passen. Wij zullen tijdens deze workshop o.a. gebruik maken van de volgende producten: YBell Fitness, Stroops Fitness, Dynamax en ViPR.

√ BUILD STRENGTH & STAMINA FOR LIFE AND PERFORMANCE.

√ VERGROOT JE KENNIS EN SKILLS MET DEZE UNIEKE TRAININGSMETHODE. 

√ LEER HOE JE IEDERE KLANT KUNT HELPEN EN DE VOLGENDE STAP LAAT MAKEN RICHTING ZIJN DOELEN. ZOWEL IN VITALITEIT ALS REVALIDATIE ALS PERFORMANCE. 

√ PAS DE JUISTE PROGRESSIE OF REGRESSIE TOE VOOR JOUW KLANT EN ZIE DE RESULTATEN BINNEN EEN TRAININGSSESSIE. 

Naast deze merken zijn er tijdens de workshop volop trainingsmaterialen van andere topmerken die wij vertegenwoordigen aanwezig. Er is genoeg tijd en ruimte om ook deze producten uit te testen.

Tijdens de Functional Training Day zal er gehandeld worden conform de maatregelen rondom Covid-19 die op dat moment gelden. Mocht de Functional Training Day hierdoor niet door kunnen gaan dan zal dit tijdig gecommuniceerd worden. Ook zal het volledige bedrag dan teruggestort worden. 

To Top