Even geduld...

Verder winkelenNaar kassa en afrekenen

Toegevoegd aan mandje:

{{var product.name}}

Nieuwe Producten

3 Artikel(en)

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Wreck Bag

Wreck Bag kwam in 2014 in de fitnessindustrie terecht als het zware draagelement in de bekroonde F.I.T Challenge Obstacle Course Race en heeft niet teruggekeken. Kort daarna werd Wreck Bag een van de belangrijkste onderdelen van OCR, outdoor boot camps, CrossFit Boxes, revalidatievoorzieningen en fitnesscentra. Daarnaast zijn er diverse accessoires voor de Wreck Bag verkrijgbaar. 

Wreck Bag

16 Artikel(en)

per pagina

16 Artikel(en)

per pagina

Wreck Bag is een product van Lindon Fitness, een onderdeel van Lindon Group, een Amerikaans bedrijf met vrouwelijke eigenaren, dat sinds 2003 inovatieve producten ontwikkeld en produceert. Deze producten vind je bij sportwinkels, CrossFit boxen tot aan het Amerikaanse leger aan toe.

Wreck Bag werd in 2014 in de fitness industrie geintroduceerd als het "heavy carry element"  bij de award-winning F.I.T Challenge Obstacle Course Race en sinds toen is het hard gegaan. Kort daarna werd Wreck Bag een vast onderdeel van OCR, outdoor boot camps, CrossFit Boxes, revalidatie centra en fitness centra in heel de Verenigde Staten. Met de instroductie van de “Wreckcessories” werden de gebruiksmogelijkheden van de Wreck Bag verder uitgebreid. In 2015 is een opleiding ontwikkeld. En ook op dat gebied werken wij als Meijers nauw samen met Wreck Bag, voor de Europese markt organiseren wij opleidingsdagen die door Amerikaanse trainers verzorgd worden. De Wreck Bag heeft in 2014, 2015 en 2016 de award gekregen voor “Best OCR Training Tool” van Mud Run Guide en recentelijk is Wreck Bag de officiele fitness-bag voor Ben Bergeron’s CompTrain. Om te kunnen voldoen aan de eisen die gesteld worden door de top athleten van Bergeron, zijn in 2017 de extra zware uitvoeringen van 100Lbs en 150Lbs ontwikkeld.

Wreck Bag streeft ernaar om duurzame, nuttige producten te creeren, die voldoen aan jou wensen en die je helpen om je doelen te verwezenlijken. Jouw mening en feedback zijn belangrijk voor ons en daarom horen we graag van je.