Even geduld...

Verder winkelenNaar kassa en afrekenen

Toegevoegd aan mandje:

{{var product.name}}

Nieuwe Producten

3 Artikel(en)

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

RockTape

RockTape is een premium kinesiologie tape en heeft een strakker weefsel, grotere elasticiteit en een sterkere lijm dan andere kinesiologie tapes. Het is een natuurlijk product dat voor 97% uit organisch katoen en 3% uit nylon bestaat. De lijm is hypoallergeen op acrylaatbasis en bevat geen latex.

Koop Sport-Tape en profiteer van de volgende voordelen Een algemeen gevoel van welzijn en getrainde spieren zijn uiterst belangrijk voor een gezonde sport. De tape filosofie gaat ervan uit dat spierspanning en zwakke spiergroepen gezondheidsproblemen veroorzaken. Dit onderwijs is al lang geaccepteerd in de sportwetenschap, waar verschillende oefeningen en therapieën gebaseerd zijn op spierspanning en de functionele toestand van het lichaam. De RockTape Sport Tape is een van de hoogste kwaliteit tapes op de markt. Door het 30% hogere kleefstofgehalte gaan de tapes beduidend langer mee dan vergelijkbare producten, zelfs onder extreme belastingen zoals zweet en water. U kunt RockTapes tot 5 dagen dragen, de 180% elasticiteit garandeert een optimale prestatie op alle lichaamsdelen.

RockTape

Onderdelen 1 tot 67 van totaal 67

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 67 van totaal 67

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sporttape - kleurrijk, elastisch en efficiënt Sport Tape is een elastische, zelfklevende en therapeutische tape gemaakt van textielmaterialen. Deze materialen zijn geselecteerd om maximaal comfort en originele gewrichtsbewegingen te garanderen, ondanks spanningen en spiermassage. De elasticiteit of rekbaarheid van de materialen kan tot 140 % van de werkelijke lengte van standaardtapes worden vergroot. De elasticiteit van RockTape Sport Tapes is zelfs 180%. Het hoofdbestanddeel van de therapietape is katoenen stof, die wordt afgewisseld met elasthaandraad. Met de RockTapes is deze structuur zeer dicht geweven en garandeert zo een optimale stabiliteit. Sport Tape correct op de juiste manier aangebracht Sport Tape kan worden toegepast met verschillende benaderingen en technieken. Als u onze hoogwaardige Sport Tape koopt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een professional om u de juiste toepassingen te laten uitleggen. Als alternatief kunt u contact opnemen met onze competente klantenservice of gebruik maken van onze videobibliotheek. Afhankelijk van de klachten en het doel van de therapie worden de gekleurde ligamenten verschillend geknipt en in verschillende vormen (I, Y, X) niet uitgerekt of met pre-stretching op het betreffende lichaamsdeel (bijv. rug, nek, schouders of knie- en enkelgewrichten) aangebracht. Sport Tape is lucht- en waterdoorlatend en kan meerdere dagen gedragen worden.