Even geduld...

Verder winkelenNaar kassa en afrekenen

Toegevoegd aan mandje:

{{var product.name}}

Nieuwe Producten

3 Artikel(en)

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Recovery Pump

Het RecoveryPump systeem is het beste apparaat voor het herstel na training en revalidatie, gericht op spierpijn en pijn in het lichaam. De draagbare compressie systemen hebben aangetoond dat een snelle, eenvoudige en effectieve manier om de vermoeidheid na training te verlichten en verlagen de hersteltijd na een training.

Door het gebruik van de RecoveryPump voor 1 tot 2 uur per dag, kan de trainingsintensiteit verhoogd worden, de prestaties verbeterd, het risico op letsel verlaagd en draagt bij aan revalidatie na blessures. Klinische studies hebben aangetoond dat de RecoveryPump het natuurlijk vermogen van het lichaam ondersteunt om de afvalstoffen van spieren af te voeren, waardoor de levering van voedingsstoffen naar de spieren snel herstelt wordt, wat het natuurlijk herstel versnelt. 

Recovery Pump

12 Artikel(en)

per pagina

12 Artikel(en)

per pagina

RecoveryPump maakt gebruik van sequentiële compressietherapie, een sessie per dag staat gelijk aan de voordelen van 12-48 uur rust. Dit zorgt dus voor een enorme tijdwinst bij het herstel van een inspanning. De RecoveryPump is meteen te gebruiken en hoeft dus niet eerst opgewarmd te worden. Trek de boots aan, schakel de pomp in en je herstel kan beginnen. Exact wat je mag verwachten van high performance therapy. 

De Superieure Compressie Sequentie Recoverypump werkt in cycli. Tijdens een cyclus wordt er een lange drukfase aan gehouden. Waardoor je een veel beter resultaat krijgt. De afvalstoffen worden letterlijk uit je spieren gemasseerd. De actieve compressie bouwt de druk van het uiteinde naar de romp op voordat de druk wordt afgebouwd waarna een volgende cyclus start. Dankzij deze unieke manier van werken in cycli versnelt de drainage van de afvalstoffen zodat je het snelst herstelt. 

Sequentiële Compressie Elke cyclus bouwt de druk op van de voetzool tot aan de lies in een 30-40 seconden flush periode. Daarna wordt de druk afgebouwd. Dit is het verschil met andere systemen die een peristaltische druk gebruiken. Elke kamer bouwt gedurende 8-12 seconden in een sequentiele volgorde druk op om aan het einde van de cyclus de  druk weer af te bouwen. Hierdoor worden de afvalstoffen nog beter gedraineerd. RecoveryPump's Sequentiële Compressie is duidelijk de winnaar in vergelijking met de peristaltische compressie.