Even geduld...

Verder winkelenNaar kassa en afrekenen

Toegevoegd aan mandje:

{{var product.name}}

Nieuwe Producten

3 Artikel(en)

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Fat Gripz Original

€ 30,99
Sku: fgrip01

Met de Fat Gripz Original veranderd u de trainingsgrepen van halterstangen, dumbbells, optrekstangen en fitnesstoestellen in zogenaamde Thick bars (dikke trainingsgrepen).


Door de training met dikkere trainingsgrepen wordt de spierwerking in de handen, bovenarmen en het bovenlichaam intensiever gestimuleerd en de spierkracht opgewekt.

Op voorraad

Nu besteld, morgen al in huis!

Beschikbaarheid: In voorraad

Product omschrijving
Productbeschrijving

Met de Fat Gripz Original verandert u de trainingsgrepen van halterstangen, dumbbells, optrekstangen en fitnesstoestellen in zogenaamde Thick bars (dikke trainingsgrepen). Door de training met dikkere trainingsgrepen wordt de spierwerking in de handen, bovenarmen en het bovenlichaam intensiever gestimuleerd en de spierkracht opgewekt. De Fat Gripz worden door middel van een opening aan de zijkant op de stang bevestigd en omsluiten deze dan zeer nauw.

Fat Gripz zijn het nieuwe wereldwijde trainingsfenomeen welke spiermassa en kracht snel helpt verbeteren. Het gebruik van een dikkere halterstang zorgt ervoor dat er een grotere spieractivatie is in de armen, dit leidt tot het toenemen van de armomvang en kracht welke vervolgens zorgt voor grotere spieren en kracht in het gehele bovenlichaam.

De Fat Gripz zijn ongelofelijk simpel in gebruik, zeer effectief en zijn omschreven als 'het grootste nieuwe middel voor trainen met gewichten.'

Aanvullende informatie
Aanvullende Informatie
GEWICHT 0,54 kg
EAN 0854078001014
MERK FatGripz
diameter 5,7
U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Product reviews