Even geduld...

Verder winkelenNaar kassa en afrekenen

Toegevoegd aan mandje:

{{var product.name}}

Nieuwe Producten

3 Artikel(en)

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

BOSU Balance Trainer NexGen

€ 249,50
Sku: 350014

Op voorraad

Nu besteld, morgen al in huis!

Beschikbaarheid: In voorraad

Product omschrijving
Productbeschrijving

De ‘Next Generation’ BOSU Balance Trainer is verdeeld in 4 kwadranten, hierdoor bepaal je makkelijker de juiste lichaamspositie. De getextureerde markeringen zorgen voor meer grip voor zowel de handen als voeten.

Het patroon zorgt ervoor dat het lichaam precies gepositioneerd kan worden en is een ideaal hulpmiddel tijdens al je (core, agility, cardio, kracht, balans en mobiliteit) oefeningen en drills.

De textuur van het oppervlak verbetert de grip van handen en voeten op de dome.

Een verbeterd ontwerp voor nieuwe oefeningen en gebruik.

• Dome Push-Ups – Plaats de handen op de brede markeringen loodrecht ten opzichte van je lichaam, druk met de buitenkant van je handen in de dome. Dankzij de brede markering plaats je de handen elke herhaling weer hetzelfde, kleine aanpassingen doe je nu eenvoudig aan beide zijden en zijn eenvoudig te onthouden voor volgende workouts. Bij elke plank of push-up variatie kun je gebruik maken van deze precieze hand plaatsing.

• Jump Stick & Turn – Plaats je voeten uitgelijnd boven op de dome, door gebruik te maken van de brede markeringen en het logo bovenop kun je je voeten exact plaatsen. Spring en land stil, let erop dat de plaatsing van de voeten na de landing gelijk is aan die bij de afzet. Voeg een draai van een kwartslag toe bij elke sprong, gebruik de markeringen om op de juiste plek te landen.

• Single Leg Balance & Reflexive Training – De single leg balance oefening is al sinds het begin een van de populairste BOSU oefeningen. Het nieuwe design helpt om de voeten exact te plaatsen op verschillende delen (midden, iets naar voren/achter, iets naar de zijkant). De gemarkeerde kwadranten kunnen gebruikt worden als referentiepunt bij het aantikken of aanraken met andere lichaamsdelen. Bijvoorbeeld, balanceer op een been en tik met de andere voet in elk van de kwadranten, of balanseer op een been, zak door de knieën en tik elk kwadrant aan met een of beide handen.

• Lateral Over the Dome – Snelle cardio/agility drills zoals deze voelen beter aan op de nieuwe textuur van het oppervlak en de correcte plaatsing van de voet wordt benadrukt. • Walk-Over Push-Ups – Plaats een hand op de dome en een op de vloer. Beweeg na de push-up de handen over de dome, maak gebruik van het brede patroon om de handen gelijk te plaatsen.

Verkrijgbaar in blauw met grijze rand en een verstevigd platform voorzien van een antislip laag die geen strepen achterlaat.

  • Diameter: 65 cm
  • Maximum gebruikersgewicht: 160 kg
Aanvullende informatie
Aanvullende Informatie
INHOUD VERPAKKING

BOSU NexGen Pro Balance Trainer
Handleiding en pomp

GEWICHT 8,50 kg
EAN 0033149079361
MERK BOSU

Productvideo

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Product reviews