Even geduld...

Verder winkelenNaar kassa en afrekenen

Toegevoegd aan mandje:

{{var product.name}}

Nieuwe Producten

3 Artikel(en)

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

LET'S BANDS POWERBANDS OPLEIDING

De Let’s bands opleiding is een programma waarbij je de basiskennis krijgt over hoe te trainen met powerbands. Powerbands zijn elastische weerstandbanden van rubber latex. Let’s Bands heeft een gevarieerd trainingsprogramma met een breed scala aan oefeningen ontwikkeld. Alles op basis van functionele bewegingspatronen. Als deelnemer begrijp je na het volgen van de cursus de systematische opbouw en sportwetenschap waar het Let’s Bands trainingsprogramma op gebaseerd is. 

Het trainen met Let’s Bands powerbands biedt verschillende oefeningen waarop je powerbands kunt inzetten om te trainen of klanten te helpen hun doelen te bereiken. Na het volgen van deze cursus ben jij in staat voor alle niveau sporters powerbands trainingen toe te passen. Daarnaast is het gebruik van Let’s Bands powerbands geschikt voor zowel individuele als groepstrainingen. Deze trainingsprogramma’s kun je direct in de praktijk toepassen waardoor de trainingen nog uitdagender worden.

Opleidingsinhoud en leerdoelen:
- oorsprong en voordelen van Let’s Bands powerbands
- oefeningen in theorie en praktijk
- het ontwerpen van trainingsprogramma’s met Let’s Bands powerbands
- variabele toepasbaarheid van de Let’s Bands powerbands

De opleiding wordt gegeven door Master Trainer Let’s Bands Ludrick Berrenstein. 
Ludrick Berrenstein, voormalig ex-topsporter, is actief als personal trainer en expert op het gebied van functionele training. Zijn opgedane kennis en ervaring als ex-topsporter en revalidatie trainer past hij op verfrissende wijze toe op de fitness- en sportbranche, waar hij workshops en opleidingen verzorgt over functionele training. In samenwerking met MEIJERS organiseert hij als master trainer Lets Bands workshops en opleidingen.

DATA
Op het moment is er geen Let's Bands opleiding gepland.


SCHRIJF JE IN VIA ONDERSTAAND INSCHRIJFFORMULIER! 

TIJD
10.00-17.00 uur 

KOSTEN
150,00 per persoon | Inclusief manual en certificaat.

LOCATIE
Core Power Training Center
Havenweg 8
6101 AB Echt 

Volg MEIJERS op Facebook.

De Let's Bands opleiding is toegankelijk voor (fitness)trainers, coaches, (sport)fysiotherapeuten, personal trainers en geïnteresseerden. Er wordt uitgegaan van een basiskennis in anatomie, fysiologie en trainingsleer.

 

Let's Bands opleiding

Inschrijven voor de Let's Bands opleiding is mogelijk via onderstaand inschrijfformulier of via [email protected]

Inschrijfformulier

* Vereiste velden