Even geduld...

Verder winkelenNaar kassa en afrekenen

Toegevoegd aan mandje:

{{var product.name}}

Nieuwe Producten

3 Artikel(en)

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Kamagon Ball - blauw

€ 139,50
Sku: 680001

De Kamagon ø 35,5 cm is gevuld met water tot maximaal 20 liter.
Maakt gebruik van hydro-inertia technology. 

Op voorraad

Nu besteld, morgen al in huis!

Beschikbaarheid: In voorraad

Product omschrijving
Productbeschrijving

Koop nu de Kamagon Ball en ontvang GRATIS de Plus Exclusive Combi 1 work-out in de Core Power App inclusief oefenposter!

De Kamagon Ball is uniek op het gebied van stabiliteitstraining. De Kamagon Ball (14") kan met water worden gevuld tot maar liefst 20 liter en maakt gebruik van hydro-inertia technology (het gebruik van water voor het creëren van een instabiele weerstand) voor het trainen met instabiliteit. Het merendeel van de huidige fitnessproducten die gebruik maken van instabiliteit worden als basis gebruikt om op te zitten, staan of liggen. Daarbij werkt de instabiliteit vanaf de onderzijde op het lichaam.

De Kamagon Ball is uniek omdat de bal zelf het punt van instabiliteit is. Hierdoor werkt de instabiliteit vanaf de onderzijde, maar vooral ook vanaf de bovenzijde op het lichaam. De traagheid van het water in de Kamagon Ball zorgt ervoor dat de gebruiker nog meer spiervezels moet rekruteren om bewegingen te controleren en oefeningen uit te voeren. De Kamagon Ball is het ideale functionele fitnessproduct om explosieve kracht, balans, stabiliteit, snelheid, behendigheid, neuromusculaire coördinatie en proprioceptie te verbeteren.

De handvatten aan beide zijden van de bal zorgen voor meer grip en bieden extra mogelijkheden voor oefeningen. Zo kunnen met de Kamagon Ball dezelfde oefeningen worden uitgevoerd als met een kettlebell of een medicine ball. Door het gebruik van hydro-inertia worden meer spiervezels gerekruteerd en is het trainingseffect vele malen groter vergeleken met bijvoorbeeld een kettlebell workout.

De Kamagon Bal is verkrijgbaar in 8 kleuren (blauw, roze, grijs, lime, paars, oranje, rood, zwart) en kan tot maximaal 20 liter worden gevuld. Wordt geleverd inclusief Kamagon Ball Poster Basic. Naast de 'standaard' Kamagon Ball is er ook een kleine versie verkrijgbaar; de Kamagon Mini (9"), deze kan gevuld worden tot maximaal 5 liter en is leverbaar in 7 verschillende kleuren.  

Aanvullende informatie
Aanvullende Informatie
EAN 0033149068044
MERK Kamagon
diameter 0

Productvideo

Product reviews