Even geduld...

Verder winkelenNaar kassa en afrekenen

Toegevoegd aan mandje:

{{var product.name}}

Nieuwe Producten

3 Artikel(en)

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

InBody Impedantiemeter

 

InBody
Het menselijk lichaam bestaat uit onder andere water, eiwitten, vetten en botten. In een normale situatie zijn deze in een goed evenwicht, maar dit is niet altijd het geval. Of het lichaam in evenwicht is kan bepaald worden door middel van Bio Impedantie Analyse (BIA). De Inbody modellen kunnen dankzij de BIA methode de lichaamssamenstelling van een individu nauwkeurig analyseren. Door het meten van de exacte lichaamssamenstelling kan je inzicht krijgen in zaken als gewicht, spier- en vetverdeling en vochthuishouding. Dit is noodzakelijk in het geven van een perfect bewegings- en voedingsadvies.

 

InBody in de praktijk
Een Inbody model kan op verschillende manieren ingezet worden zoals bijvoorbeeld in de fitness, bij de fysiotherapeut, diëtist en in het ziekenhuis. Overal waar een betere lichaamssamenstelling of het behoud daarvan belangrijk is. Voor elke situatie is er dan ook wel een passend Inbody model. Om de Inbody zo efficiënt mogelijk in te zetten kun je onderstaande Inbody cyclus volgen. Zo gaat uw client het snelst de gewenste resultaten behalen.

 

 

InBody pro's
Inbody maakt altijd gebruik van:

- 8-tal elektroden punten(2 elektroden bij elke hand en voet)
- meerdere frequenties van1kHz tot 1000 kHz voor het meten van ICW(intracellulair water) en ECW (extracellulair water)
- maakt géén gebruik van empirische schattingen

 

 

Welke InBody?
Dit is voor iedereen anders, afhankelijk van uw situatie en uw clienten. Om hier de beste Inbody te vinden maken wij graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken. Dit kan via [email protected] of 0464496100.

 

Full service
Als officieel importeur van InBody leveren wij full service op alle InBody modellen.

10 Artikel(en)

per pagina

10 Artikel(en)

per pagina