Voedingskussenhoezen

Stijlvol en comfortabel voeden

Het voeden van een baby is een belangrijk en bijzonder moment tussen ouder en kind. Een voedingskussen biedt hierbij comfort en ondersteuning en met een stijlvolle hoes maak je het geheel compleet.

Een voedingskussenhoes beschermt het kussen tegen vlekken en slijtage en biedt tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging aan het interieur. Bovendien kan je eenvoudig een nieuwe hoes kopen als je toe bent aan verandering, zonder dat je het hele kussen hoeft te vervangen.

Bij Meijers bieden wij een uitgebreid aanbod aan voedingskussenhoezen van het merk Form Fix. Dit zijn A-kwaliteit hoezen die uit voorraad leverbaar zijn.

Sorteer op
SIT FIX HOES NACHTBLAUW
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 13,95
SIT FIX HOES ZAND
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 13,95
SIT FIX HOES ROZE
€ 14,65
SIT FIX HOES MINT
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 13,95
SIT FIX HOES ZACHTBLAUW
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 13,95
SIT FIX HOES STAALGRIJS
€ 14,65
Sloop Form Fix Basic lavendelblauw
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 14,50
FORM FIX BASIC HOES WARMWIT
Speciale prijs € 10,78 Normale prijs € 11,98
Sloop Form Fix Basic lime
€ 14,50
Sloop Form Fix Basic turkoois
€ 14,50
Sloop Form Fix Basic zand
€ 14,50

Producten 33-43 van 43

per pagina

Voordelen van onze voedingskussenhoezen

Onze voedingskussenhoezen zijn gemaakt van zachte en ademende materialen, waardoor jij je baby comfortabel kan voeden. Bovendien zijn ze gemakkelijk te bevestigen en te wassen en is er een ruime keuze aan stijlvolle designs.

Waarom kopen bij Meijers?

Bij Meijers vind je een ruime keuze aan voedingskussenhoezen, zodat je zeker weet dat je een hoes vindt die bij jou past. Bovendien hebben wij deskundige medewerkers die je graag verder helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij garanderen jou de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Bestel nu je voedingskussenhoes!

Maak het jezelf en jouw baby comfortabel tijdens het voeden en bestel nu je voedingskussenhoes via onze webshop. Bekijk onze uitgebreide collectie en laat je verrassen door de stijlvolle en praktische oplossing die onze voedingskussenhoezen bieden. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort zelf!