EEN VERGELIJKING VAN DUMBBELLS | WAAROM KIEZEN VOOR POWERBLOCK?

Hier zijn een paar redenen waarom wij ervan overtuigd zijn dat PowerBlock de juiste dumbbell is voor jou:

ASSORTIMENT
Wij bieden het meest uitgebreide assortiment aan verstelbare hand gewichten. Er zijn wel 29 verschillende modellen voor zowel thuis als profesioneel gebruik, of je nu een fitness enthousiast bent of een topsporter, er is altijd een model dat past bij jou behoeften. En veel modellen zijn ook nog uit te breiden, zodat je ook in de toekomst verzekerd blijft van de juiste gewichten. En waarom zou je betalen voor gewichten die je niet nodig hebt? Er is al een model voor minder dan € 250,- per paar.

COMPACT
PowerBlock is de meest compacte dumbbell op de markt. Bij welk gewicht dan ook, zul je geen kortere of meer compactie dumbbell vinden dan PowerBlock. Dit zorgt ervoor dat het gewicht van de dumbbell zich rond je hand bevindt en daardoor kun je de dumbbell makkelijker in balans houden en controleren. Anders dan bij PowerBlock, beperkt de lengte van sommige andere dumbbells je bij het doen van oefeningen zoals een chest press of seated curls.

GARANTIE
Beste garantie in de markt. PowerBlock dumbbells hebben een echte garantie van 10 jaar, 15 jaar of zelfs een levenslange garantie voor de Urethane Series. De garantie houd in dat je contact hebt met echte mensen die verstand van zaken hebben en je verder helpen. Als je slogan "PowerBlock World's Best Dumbbell" is, moet de garantie dat natuurlijk waarmaken.

UITBREIDINGEN
We hebben sets die uitbreidbaar zijn. Dus als je behoefte aan gewicht toeneemt, dan groeien je dumbells met je mee. Als voorbeeld, je kunt beginnen met een set van maximaal 50 lbs per hand, en deze later uitbreiden naar 70 lbs per hand, daarna kun je uitbreiden naar 90 lbs per hand en vervolgens is het zelfs mogelijk om uit te breiden naar 125 of 130 lbs per hand.

KLANTENSERVICE
Topklasse klantenservice. Als je een vraag hebt, wil je graag geholpen worden door een echter persoon die weet waar het over gaat. Wij zijn ervan overtuigd dat dit belangrijk is. Dus bel ons gerust voor meer informatie, een folder of een vraag die je hebt.

REAL STEEL
Echt staal
 = Echte resultaten. 
PowerBlock gewichtsplaten zijn gepoedercoat of met urethaan gecoat. Dit zorgt voor een langdurige kwaliteit en duurzaamheid.

          

BETROUWBAARHEID
PowerBlock maakt al meer dan 20 jaar PowerBlock dumbbells! Sinds 1993.

GEBRUIKSGEMAK
Geen docking Stations nodig. PowerBlocks zijn ontwikkeld met als voorwaarden: ruimte besparend, geld besparend en verplaatsbaar. De beschikbare stands zijn optioneel en puur voor het gemak bedoeld. Met  PowerBlocks kun je gewoon 2 dumbbells oppakken en gaan. Andere dumbbells hebben een docking station dat uit meerdere onderdelen bestaat en dus lastig mee te nemen is. Anders dan bij PowerBlock, kun je deze dumbbells niet gebruiken zonder docking station. PowerBlocks kun je gewoon op de vloer zetten en het gewicht aanpassen.

PATENTEN
PowerBlock heeft 36 patenten toegekend, inclusief de gepatenteerde Selector Pin Design. PowerBlock dumbbells gebruiken een selector pin om het gewicht aan te passen, vrijwel hetzelfde als bij apparaten zoals je die ziet in fitness centra. Deze gepatenteerde technologied heeft zicht gedurende 20 jaar bewezen en bevat geen fragiele onderdelen, die andere dumbbellss met mechanische draaischijven.

Met de stijgende prijs van het staal, is het verschil in prijs per kilo tussen PowerBlocks en traditionele dumbbells nog groter geworden. Vergelijk de prijs van een Powerblock set met een complete set dumbbells.